Tinklaraštis

  • Mados kūrėjai kasmet pristato naujausias tendencijas, populiariausias spalvas, detales ir aksesuarus, kurie tampa neatskiriama madingo įvaizdžio dalimi. „fashion“ žurnalų ir sekti podiumų šou. Taigi, kaip atrasti ir susikurti savo stilių ir ką iš tiesų reiškia „būti madingu“?

    Plačiau
  • Coco Chanel – mados legenda, įkūrusi CHANEL mados namus ir išgarsėjusi maža juoda suknele bei pavertusi juodą spalvą mados etalonu. Ji sakė: „Mada – tai įdomi idėja, ir ją reikia naudotis kuo greičiau“. CHANEL iki šiol vienas garsiausių prekės ženklų mados industrijoje, o dizainerės mintimis apie grožį ir stilių jos gerbėjai vadovaujasi iki šiol. 

    Plačiau
  • Taip pat svarbu suprasti, jog stiliaus neapibrėžia vienas rūbas – tai derinio visumą, kurį gali sudaryti suknelė ir prie jos priderinti aksesuarai: šalikėlis, laikrodis, skrybėlė ir kita, todėl visuomet galvokite, kaip būtų galima įvaizdį išbaigti.

    Plačiau
  • Mada – šį žodį matome ir girdime kone visur: žurnaluose, televizijoje, reklaminiuose stenduose ir t.t. Vieni –  kiekvieną sezoną nepraleidžia naujienų ir papildo savo spintas naujais rūbais, kiti madą laiko visiškai beprasmiu dalyku.  Taigi, kas iš tiesų yra mada ir kokia jos tikroji reikšmė mūsų gyvenime?

    Plačiau
  • Nors mada kartais atrodo tik perdėtai skambus žodis – iš tiesų  tai reiškinys, galintis pakeisti ne tik mūsų išvaizdą, bet ir asmenybę. Neveltui yra žmonių, tiesiog pamišusių dėl mados ir tam negailinčių nei pinigų, nei laiko.

    Plačiau
Product added to compare.