Mados kūrėjai kasmet pristato naujausias tendencijas, populiariausias spalvas, detales ir aksesuarus, kurie tampa neatskiriama madingo įvaizdžio dalimi.

Tačiau norint atrodyti stilingai ir gražiai tikrai nėra būtina skaityti „fashion“ žurnalų ir sekti podiumų šou.

Taigi, kaip atrasti ir susikurti savo stilių ir ką iš tiesų reiškia „būti madingu“?

MADINGAS AR STILINGAS?   

Daugelis tapatina šias sąvokas, tačiau iš tiesų jos skiriasi. Jei siekiate būti madingas, tuomet turėsite  paisyti to, kas „ant bangos“, bet tai ne visada garantuos puikų įvaizdį.

Mada – laikinas „trendas“, todėl nereikėtų aklai vaikytis tam tikram sezonui pritaikytų tendencijų, o juo labiau, kad gatvėje tikrai sutiksite ne vieną apsirengusį panašiai.

Neveltui sakoma, jog apranga – asmenybės išraiška, todėl daug didesnis vaidmuo atitenka stiliui. 

Nebijokite laužyti standartų, o svarbiausia – renkitės tai, kas jums patogu, tinka pagal figūros tipą, nebijokite eksperimentuoti, kurti drąsius, išskirtinius aprangos derinius.

Žinoma, mados nereikia visiškai ignoruoti ir pamiršti, nes rizikuojate atrodyti senamadiškai, todėl kurdami savo stilių nepamirškite madingų aksesuarų, detalių, formų. 

GERAI ATRODYTI – NE VISADA KAINUOJA DAUG 

Vienas labiausiai paplitusių mitų – geras įvaizdis daug kainuoja. Tačiau tai netiesa – nereikia ir dažnai net neverta pirkti brangių rūbų, kad atrodytumėte gražiai. Kartais daug kainuojanti, garsaus dizainerio suknelė puikiai atrodo tik vitrinoje, bet visiškai gali netikti jums.  

Daug svarbiau investuoti ne į etiketes, o į tai, kas tinka jums – išryškina privalumus ir paslėpia trūkumus. 



KLASIKA NIEKADA NENUVILS 

Tačiau nepaisant to, sekate mados tendencijas ar ne, turite savo stilių, ar dar tik jo ieškote – klasika yra MUST HAVE jūsų spintoje.

Klasikiniai aukštakulniai, kostiumėlis, kelnės, švarkas….Su tokiais rūbais niekada neprašausite pro šalį, atrodysite elegantiškai ir stilingai.